Cumpara online

0 item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Contul meu

021.204.34.34

Product was successfully added to your shopping cart.

Intretinerea unui scaun din lemn

Aplicarea unui conservant decorativ pentru lemn (cu sau fara lac) pe scaunele noastre de lemn face ca acestea sa arate complet diferit. Dupa aplicare, conservantul are nevoie de 2 zile pentru a se usca.Pasul 1

Şmirgheluirea scaunului de gradina din lemn:

Inainte de a incepe operatiunea de smirgheluire, scaunul trebuie sters de praf. Şmirgheluiti apoi scaunului pana indepartati toate materiile de pe suprafata sa, precum vopseaua veche. Acest lucru va face ca lacul sa arate curat si neted.

Pasul 2

Aplicarea conservantului pentru lemn cu o pensula de vopsea pe baza de ulei:

Dupa smirgheluire, praful trebuie sters, din nou, de pe scaun. Apoi, cu ajutorul pensulei de vopsea pe baza de ulei, aplicati conservantul pentru lemn cu lac pentru a ajunge acolo unde rola cu deget nu ajunge.

Pasul 3

Aplicarea conservantului pentru lemn cu rola cu deget:/h5>

Folositi rola cu deget pentru a aplica conservantul pentru lemn cu lac pe toate celelalte parti ale scaunului.

Pasul 4

Dupa aceasta operatiune de intretinere, scaunul de gradina din lemn arata ca nou.

Nivel de indemanare

Usor Mediu Dificil
Abilitati necesare

Cunostinte de baza de tamplarie si de vopsire

Timp necesar

Pentru cei cu experienta 20 min. Pentru cei indemanatici 40 min. Pentru incepatori 1 hr. 1 scaun de lemn

Aveţi nevoie de următoarele

Materiale
Conservant pentru lemn cu lac, smirghel si carpa uscata

Unelte
Rola cu deget, pensula de vopsea pe baza de ulei

Sugestie

Pentru intretinerea mobilierului din lemn, trebuie sa folosim conservant pentru lemn cu lac. Acesta va proteja mobila de lemn impotriva mucegaiului, ciupercilor si termitelor.In timp ce vopsim, vopseaua trebuie aplicata in directia porilor (a dungilor). In acest fel, porii absorb mai bine vopseaua si culoarea este omogena.La mobila cu gauri sau lemn putrezit, gaurile pot fi umplute cu material de umplere pentru lemn colorat. Numarul de straturi de lac care trebuie aplicate depinde de tipul mobilei din lemn. Dupa aplicarea primului strat, trebuie sa asteptam 24 de ore pentru a se usca. Daca este necesar, putem aplica al doilea strat dupa ce scaunul se usuca.Trebuie sa amestecam conservantul pentru lemn cu lac inainte de aplicare si pe durata acesteia. (Cu timpul, substantele din conservantul pentru lemn cu lac pot cobori la fundul cutiei).

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii. Aflati mai multe aici.
x