Cumpara online

0 item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Contul meu

021.204.34.34 / 0374.666.800

Product was successfully added to your shopping cart.

Cine suntem

Kingfisher logo

Kingfisher, cel mai mare retailer de bricolaj şi amenajări interioare din Europa și numărul trei la nivel mondial, își desfășoară activitatea prin intermediul a patru branduri: B & Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix. O echipă de 77.000 de profesioniști oferă în cele aproape 1.200 de magazine din 10 țări soluții practice pentru îmbunătățirea locuințelor.

Produsele și serviciile noastre sunt apreciate săptămânal de peste 6 milioane de clienți, fie că aceștia aleg să ne treacă pragul sau preferă să cumpere online.

GARANȚIA CALITĂȚII KINGFISHER

Pentru pasionații de DIY sau experții și profesioniștii în domeniu, garanția calității Kingfisher înseamnă siguranța proiectelor duse la bun sfârșit, fie că vorbim de reamenajarea locuinței sau despre proiecte ample de construcție.

SCOPUL NOSTRU

Credem că toată lumea ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, prin urmare obiectivul nostru este ca activitatea de reamenajare a locuinţei să fie accesibilă tuturor. Astfel, fie că vrei să construiești sau doar să reamenajezi ori bricolezi, suntem acum chiar mai aproape de tine, cu produsele și accesoriile de care ai nevoie!

DATELE NOASTRE CHEIE

  • 23 magazine in 20 orase
  • 2002

    Primul magazin
  • 2017

    Achizitie de catre KingFisher
Imagine angajati