Despre Praktiker Romania - companie

 

De la casa la ACASA, cu Praktiker! Certificat ISO

 

Praktiker este magazinul preferat de solutii complete Do-It-Yourself pentru amenajarea casei si gradinii.

Viziune
 
Vrem sa devenim cea mai importanta companie de retail din Romania. Vrem sa fim recunoscuti drept principalul furnizor de solutii inovative si la preturi accesibile pentru casa si gradina.
 
Misiune
 
Vrem sa identificam si satisfacem nevoile consumatorilor prin punerea la dispozitie a suficiente optiuni, a unor preturi avantajoase, a unor conditii convenabile de plata si a unui serviciu de calitate, printr-o abordare prietenoasa si profesionala; ca rezultat, vrem sa-i ajutam sa-si îmbunatatească modul de viata si casele.
 
Strategie principala si valori
 
Obiectivul nostru este sa imbunatatim modul de viata al consumatorilor nostri prin oferirea unor solutii inovative si la pret accesibil pentru casa si gradina. Vrem sa cream o atmosfera placuta la cumparaturi, unde clientii pot accesa produsele sau solutiile potrivite nevoilor acestora. Pentru noi, respectarea oamenilor si a mediului inconjurator este o obligatie. Consecventa, eficienta, increderea, creativitatea, spiritul de echipa, sinceritatea si deschiderea catre oameni sunt valorile noastre principale.
 
Avand radacini germane, istoria Praktiker in Romania incepe in anul 2002, cand s-a deschis primul magazin, in judetul Ilfov. De atunci si pana in 2011, am avut cel mai dinamic ritm de expansiune. In prezent, detinem 28 de magazine in 24 de orase din tara si un personal calificat sa ofere consultanta clientilor nostri.
 
Ce inseamna Praktiker?
 
 • Idei de renovare si redecorare, la preturi prietenoase
 • Consultanta si sfaturi despre cum se pot realiza planuri DIY
 • Servicii care usureaza procesul de cumparare
 • Cel mai bun raport calitate/pret

 

Inspirati de nevoile romanilor si de dragostea acestora pentru casele lor, Praktiker v-a pregatit o varietate de produse cu care va fi mai usor sa transformati casa in acasa, adica in spatiul care va reprezinta si in care va reintoarceti cu drag in fiecare zi.

Si pentru ca romanii sunt inventivi, Praktiker va ajuta sa dezvoltati spiritul Do-It-Yourself si sa decorati casa dupa ideile voastre! Datorita gamei extinse de produse deco pe care am introdus-o in oferta noastra, acum e mai usor sa personalizati locuinta intr-un spatiu viu si calduros!

Ce inseamna Praktiker?

 • comenzi speciale
 • combinare cromatica pentru vopsele
 • servicii financiare
 • livrare produse
 • garantie retur
 • debitare lemn
 • servicii de cusut

 

Punem pret pe ideile voastre, asa ca investim constant pentru ca procesul de DIY sa fie cat mai accesibil. Pentru ca ideile sa devina realitate, organizam in mod regulat training-uri si actiuni prin care venim in sprijinul vostru cu demonstratii si sfaturi practice, pe care le puteti urmari fie in magazinele noastre, fie pe canalul nostru YouTube.

In acelasi timp, Praktiker este singurul magazin de specialitate unde se poate folosi cardul Avantaj, pentru ca avem alaturi, in interiorul magazinelor, toti partenerii financiari puternici din tara: Bonuscard, Card Avantaj, Euroline, STAR BT, AMEX + CETELEM.

Stim ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa, asa ca ne-am transformat in locul unde casa devine ACASA si unde ideile voastre de amenajare interioara prind viata!