Furnizori

In activitatea noastra, ne bazam pe o retea puternica de furnizori, atat companii internationale, cat si locale. Partenerii ne pot garanta produse de calitate pentru toate magazinele si pot tine pasul cu ritmul dinamic al dezvoltarii noastre.

Pentru a deveni parteneri Praktiker, contactaţi-ne!

 • BOSCH

  BOSCH.

  Grupul Bosch este un producator de top in industria auto, tehnologie industriala, bunuri de larg consum si constructii.

 • Kronospan

  Kronospan.

  Parte a grupului Kronoflooring, prezenti in Praktiker cu parchet laminat, lambriuri pal, si mdf, OSB, glafuri si pal melaminat.

 • SANOTECHNICK

  SANOTECHNICK.

  Societatea produce propriul program de cazi cu hidromasaj, cabine de dus simple si cabine de dus cu baie de aburi.

 • POLICOLOR

  POLICOLOR.

  Cel mai mare producator local de lacuri si vopsele ofera sisteme profesionale pentru constructii, amenajari, industria auto si acoperiri industriale.

 • SANEX

  SANEX.

  Lider de piata in Romania in domeniul placilor de faianta si gresie, oferind consumatorilor solutii de interior interesante si in acelasi timp utile.

 • TESY

  TESY.

  TESY este unul dintre cei mai mari producatori de boilere electrice, termo-electrice si produse de incalzire pentru utilizare casnica din Europa.

 • Siniat

  Siniat.

  Noi perspective in constructii.

 • Ariston

  Ariston.

  Ariston este marca a companiei italiene Ariston Thermo Group. Portofoliul de produse este compus din centrale termice murale si de pardoseala, conventionale si in condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Rendamax, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare.

 • Wald

  Wald.

  De 20 de ani WALDMESSNER aduce marca ARISTON in casele a peste 1 milion de clienti multumiti ce au ales excelenta ca marca. WALDMESSNER este importator si distribuitor national pentru boilere electrice, centrale termice, incalzitoare instantanee, sisteme solare, accesorii termosanitare precum si pentru electrocasnice incorporabile si cu libera instalare

 • Fat

  Fat.

  Reprezentant direct al companiei Fat Ltd, prezenti in Praktiker cu chiuvetele compozite pentru bucatarie marca FAT, o gama de peste 1400 articole.

 • Metalica

  Metalica.

  SC METALICA SA Oradea este cel mai mare producator roman cu capital autohton de masini de gatit cu gaz. Aragazul F4 alb (modelul basic) este cel mai bine vandut in categoria sa, respectiv primul loc in piata in vanzarile de aragazuri.

 • Teka

  Teka.

  Teka se numără printre mărcile de renume în producerea de articole de înaltă calitate destinate casei, echipamente comerciale şi chiuvete pentru bucătării. Este unul dintre cei mai mari producători de chiuvete din inox din lume şi unul din puţinii producători care oferă o gamă de produse complet integrate pentru baie si bucatarie

 • AGR Autogas Group

  AGR Autogas Group.

  AGR Autogas Group asigura pentru reteaua de magazine Praktiker montajul Kiturilor GPL Dedicate Tomasetto, STAG si Prins care sunt concepute pentru fiecate tip de autoturism in parte si pentru care AGR Autogas Group a dezvoltat tehnologii de montaj.

 • Einhell

  Einhell.

  Avand ca slogan “Calitate de marca, preturi pentru fiecare”, Einhell are un portofoliu larg de produse. In 2008 Einhell Germany AG a lansat doua noi game de produse – BLUE Tools care este gama entry level a produselor noastre si RED Tools masini de calitate inalta pentru meseriasi si profesionisti.

 • Madex International

  Madex International.

  GARDENA este lider mondial pe piata de gradinarit, avand experienta de 50 de ani. Ofera produse de prestigiu, fabricate cu tehnologie germana si beneficii unice pentru utilizator. Pune accent pe inovarea continua a produselor.

 • Kärcher

  Kärcher.

  Compania este specializată la nivel mondial, în curăţare livrând soluţii optime pentru fiecare tip de murdărie. Kärcher s-a specializat în dezvoltarea, producţia distribuirea şi vânzarea tehnicii de curăţare pentru utilizarea privată, comercială şi industrială. Gama de produse include curăţitoarele cu: înaltă presiune, gheaţă carbonică sau aburi, aspiratoare umed / uscate, maşini de măturat frecat/aspirat, spălătorii automate pentru vehicule precum şi staţii pentru tratarea apei potabile şi a apei reziduale.

 • RURIS

  RURIS.

  Infiintat in 1993, RURIS este unicul producator roman de motoutilaje agricole pentru intreaga gama de lucrari necesare in agricultura. Experienta in domeniu de peste 20 de ani si reteaua nationala de unitati service autorizate, garanteaza calitatea produselor si serviciilor.

 • Steinel

  Steinel.

  Printre producatorii de scule si unelte, firma Steinel s-a impus datorita calitatii produselor, a managementului german si a calitatii serviciilor pre si post vanzare. Fiecare achizitie a unui produs Steinel inseamna siguranta si confortul unei lucrari de calitate.

 • YALCO Romania

  YALCO Romania.

  Yalco Romania srl a inceput activitatea in Ianuarie 2007. In Romania reprezentam si distribuim la nivel national produsele celor mai importanti producatori mondiali: Tehnic: Stanley, Black&Decker, DeWALT, Felisatti, Senco, Bossong si Femi. HoReCa & Menaj: Fest, Ionia, Bormioli, Curver, Bauscher, Libbey, Cambro, Bisseti, Bourgeat, Matfer si Pasabahce

 • Kastamonu

  Kastamonu.

  Kastamonu Romania este producator de PAL brut, PAL melaminat, placi ultralucioase, blaturi de bucatarie, fete de usi si foi de usi.

 • Egger

  Egger.

  EGGER este unul dintre liderii industriei de prelucrare a lemnului. Aici sunt produse placi de PAL brut si melaminat pentru industria mobile si design interior.

 • Deutek

  Deutek.

  Deutek este unul din liderii de piata in productia si comercializarea de vopsele. Produsele Deutek, sub brandurile OSKAR = Inovatie si Danke! = Vopseste nemteste!, se bucura de notorietate in randul consumatorilor si sunt recunoscute pentru calitatea si performanta lor.

 • Kober

  Kober.

  Köber este furnizorul national de vopsele si rasini pentru piata produselor decorative si industriale.

 • Pegas

  Pegas.

  Creat in 1972, reinventat in 2012 Pegas prezinta o serie de biciclete care iti ofera psibilitatea de a transforma orice drum intr-o adevarata experienta.

 • Cersanit

  Cersanit.

  Cersanit este o marca inregistrata a grupului plonez Rvese Capital Group. In Romania are o prezenta constanta din 2006, cu peste 30 colectii de obiecte sanitare, mobilier si cazi de baie si peste 60 de colectii de placi ceramice.

 • Henkel

  Henkel.

  Henkel opereaza la nivel global cu un portofoliu bine echilibrat si diversificat. Compania detine pozitii-cheie la nivel global, prin cele trei divizii din domeniul industrial şi al bunurilor de consum, cu marcile, inovatiile şi tehnologiile sale. Astfel, Henkel Adhesive Technologies este lider global pe toate segmentele pietei adezivilor.

 • Holcim

  Holcim.

  Holcim (Romania) SA este o companie dinamica si moderna, care si-a dovedit spiritul de inovatie si profesionalism lansand pe piata romaneasca produse si servicii extrem de apreciate. Grupul isi propune sa intre intr-o noua era de tehnologii si inovatii de varf in industria materialelor de constructii.

 • Adeplast

  Adeplast.

  Cel mai important producator roman de materiale de constructii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti si Roman, Adeplast este un lider de necontestat in tara, cu multiple recunoasteri in intreaga Europa.

 • Astek

  Astek.

  Compania ASTEK a fost infiintata in anul 1998, sub numele de As Vopsea, si a inceput activitatea ca importator de materiale pentru finisaje in constructii. In prezent gama de produse ASTEK cuprinde vopsele pentru interior si exterior, de la cele mai sophisticate la cele mai simple, tencuieli pentru exterior acrilice, tencuieli siliconice, tencuieli silicatice, adezivi si gleturi formula acrilica.

 • Rigips

  Rigips.

  Lider national in domeniul produselor din gips, ofera sisteme de gips carton cu toate accesoriile necesare realizarii peretilor despartitori si plafoanelor false, fixe sau demontabile.

 • Savini Due

  Savini Due.

  Mobilier de baie pentru toate gusturile, in stil clasic sau modern, de la producatorul nr. 1 din Romania.