Furnizori

In activitatea noastra, ne bazam pe o retea puternica de furnizori, atat companii internationale, cat si locale. Partenerii ne pot garanta produse de calitate pentru toate magazinele si pot tine pasul cu ritmul dinamic al dezvoltarii noastre.

Pentru a deveni parteneri Praktiker, contactaţi-ne!

 • BOSCH

  BOSCH.

  Grupul Bosch este un producator de top in industria auto, tehnologie industriala, bunuri de larg consum si constructii.

 • Kronospan

  Kronospan.

  Parte a grupului Kronoflooring, prezenti in Praktiker cu parchet laminat, lambriuri pal, si mdf, OSB, glafuri si pal melaminat.

 • BPB Rigips

  BPB Rigips.

  Lider national in domeniul produselor din gips, ofera sisteme de gips carton cu toate accesoriile necesare realizarii peretilor despartitori si plafoanelor false, fixe sau demontabile.

 • MARTPLAST

  MARTPLAST.

  Societatea este specializata in productia mobilierului de baie, cazi si cabine de dus si a mobilierului de bucatarie.

 • MESA SPANN

  MESA SPANN.

  Importator si distribuitor de parchet laminat kronoswiss, blaturi si accesorii, cu o gama variata de produse.

 • SANOTECHNICK

  SANOTECHNICK.

  Societatea produce propriul program de cazi cu hidromasaj, cabine de dus simple si cabine de dus cu baie de aburi.

 • POLICOLOR

  POLICOLOR.

  Cel mai mare producator local de lacuri si vopsele ofera sisteme profesionale pentru constructii, amenajari, industria auto si acoperiri industriale.

 • SANEX

  SANEX.

  Lider de piata in Romania in domeniul placilor de faianta si gresie, oferind consumatorilor solutii de interior interesante si in acelasi timp utile.

 • EGLO ROMANIA PRODEXIM

  EGLO ROMANIA PRODEXIM.

  Reprezentanta a Grupului Eglo Austria, livreaza la Praktiker peste 800 de articole reprezentand corpuri de iluminat pentru interior si exterior, utilizate in spatii rezidentiale.

 • TESY

  TESY.

  TESY este unul dintre cei mai mari producatori de boilere electrice, termo-electrice si produse de incalzire pentru utilizare casnica din Europa.

 • Siniat

  Siniat.

  Noi perspective in constructii.

 • Ariston

  Ariston.

  Ariston este marca a companiei italiene Ariston Thermo Group. Portofoliul de produse este compus din centrale termice murale si de pardoseala, conventionale si in condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Rendamax, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare.

 • Wald

  Wald.

  De 20 de ani WALDMESSNER aduce marca ARISTON in casele a peste 1 milion de clienti multumiti ce au ales excelenta ca marca. WALDMESSNER este importator si distribuitor national pentru boilere electrice, centrale termice, incalzitoare instantanee, sisteme solare, accesorii termosanitare precum si pentru electrocasnice incorporabile si cu libera instalare

 • Fat

  Fat.

  Reprezentant direct al companiei Fat Ltd, prezenti in Praktiker cu chiuvetele compozite pentru bucatarie marca FAT, o gama de peste 1400 articole.

 • Metalica

  Metalica.

  SC METALICA SA Oradea este cel mai mare producator roman cu capital autohton de masini de gatit cu gaz. Aragazul F4 alb (modelul basic) este cel mai bine vandut in categoria sa, respectiv primul loc in piata in vanzarile de aragazuri.

 • Irim

  Irim.

  IRIM Ltd a fost infiintata in 1990, cu principala prioritate de satisfacere a clientilor prin oferirea de produse de inalta calitate, functionalitate si design bun, la preturi competitive. Este certificata pentru conformitate cu patru certificate ISO si doua certificate OHSAS.

 • Franke

  Franke.

  Franke este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie.

 • Teka

  Teka.

  Teka se numără printre mărcile de renume în producerea de articole de înaltă calitate destinate casei, echipamente comerciale şi chiuvete pentru bucătării. Este unul dintre cei mai mari producători de chiuvete din inox din lume şi unul din puţinii producători care oferă o gamă de produse complet integrate pentru baie si bucatarie

 • Euromobila

  Euromobila.

  Euromobila este o companie romaneasca , una dintre cele mai mari fabrici producatoare de mobila tapitata, cu o vechime de 14 ani.

 • AGR Autogas Group

  AGR Autogas Group.

  AGR Autogas Group asigura pentru reteaua de magazine Praktiker montajul Kiturilor GPL Dedicate Tomasetto, STAG si Prins care sunt concepute pentru fiecate tip de autoturism in parte si pentru care AGR Autogas Group a dezvoltat tehnologii de montaj.

 • Einhell

  Einhell.

  Avand ca slogan “Calitate de marca, preturi pentru fiecare”, Einhell are un portofoliu larg de produse. In 2008 Einhell Germany AG a lansat doua noi game de produse – BLUE Tools care este gama entry level a produselor noastre si RED Tools masini de calitate inalta pentru meseriasi si profesionisti.

 • Madex International

  Madex International.

  GARDENA este lider mondial pe piata de gradinarit, avand experienta de 50 de ani. Ofera produse de prestigiu, fabricate cu tehnologie germana si beneficii unice pentru utilizator. Pune accent pe inovarea continua a produselor.

 • Husqvarna

  Husqvarna.

  Husqvarna are o istorie lungă, care este bogată în tradiţie. Prima fabrica Husqvarna a fost înfiinţată în 1689 ca o turnătorie de arme. În cursul secolelor, Husqvarna a produs o gama larga de produse . Brandurile comercializate in reteaua DIY sunt Jonsered, Partner si McCulloch. Sediul central se află în orasul Huskvarna, Suedia.

 • Kärcher

  Kärcher.

  Compania este specializată la nivel mondial, în curăţare livrând soluţii optime pentru fiecare tip de murdărie. Kärcher s-a specializat în dezvoltarea, producţia distribuirea şi vânzarea tehnicii de curăţare pentru utilizarea privată, comercială şi industrială. Gama de produse include curăţitoarele cu: înaltă presiune, gheaţă carbonică sau aburi, aspiratoare umed / uscate, maşini de măturat frecat/aspirat, spălătorii automate pentru vehicule precum şi staţii pentru tratarea apei potabile şi a apei reziduale.

 • RURIS

  RURIS.

  Infiintat in 1993, RURIS este unicul producator roman de motoutilaje agricole pentru intreaga gama de lucrari necesare in agricultura. Experienta in domeniu de peste 20 de ani si reteaua nationala de unitati service autorizate, garanteaza calitatea produselor si serviciilor.

 • Steinel

  Steinel.

  Printre producatorii de scule si unelte, firma Steinel s-a impus datorita calitatii produselor, a managementului german si a calitatii serviciilor pre si post vanzare. Fiecare achizitie a unui produs Steinel inseamna siguranta si confortul unei lucrari de calitate.

 • YALCO Romania

  YALCO Romania.

  Yalco Romania srl a inceput activitatea in Ianuarie 2007. In Romania reprezentam si distribuim la nivel national produsele celor mai importanti producatori mondiali: Tehnic: Stanley, Black&Decker, DeWALT, Felisatti, Senco, Bossong si Femi. HoReCa & Menaj: Fest, Ionia, Bormioli, Curver, Bauscher, Libbey, Cambro, Bisseti, Bourgeat, Matfer si Pasabahce