Intrebari frecvente - Praktiker

Ce trebuie sa fac daca
 
... pierd cardul de fidelitate?
Pierderea sau furtul cardului de fidelitate trebuie anuntata imediat la cel mai apropiat magazin Praktiker. Vi se va emite pe loc, in baza actului de identitate, un alt card, in mod gratuit.
 
... am uitat cardul acasa?
Inainte de scanarea produselor treci pe la Biroul de Informatii cu actul de identitate pentru a afla numarul cardului. La casa de marcat, inainte de scanarea produselor, se va introduce manual de catre casiera numarul cardului. Astfel, valoarea cumparaturilor va fi monitorizata si tu vei putea obtine beneficiile.
 
... vreau sa aflu date despre contul meu?
Exista doua posibilitati:
1. Direct la Biroul de Informatii din magazinul Praktiker preferat. Trebuie sa ai cardul
de fidelitate si actul de identitate.
2. Intra pe www.clientfidelpraktiker.ro, îti faci cont si poti verifica statusul cardului
tau de fidelitate de cate ori doresti.
 
... vreau sa aflu cand expira cardul?
Cardul de fidelitate Blue nu are termen de valabilitate. Daca esti client fidel Gold, dupa 24 de luni in functie de valoarea cumparaturilor din ultimul an, vei fi înstiintat daca se prelungeste statutul de client fidel Gold pentru inca 2 ani sau revii la statutul de client fidel Blue, cu beneficii vouchere.
 
... vreau sa returnez produsele achizitionate?
Se respecta regulamentul de returnare a produselor, valabil in magazinele Praktiker. Valoarea produselor returnate se va scadea din contul de client fidel atat din“achizitii nete”, cat si din “achizitii voucher”.
 
... vreau sa primesc voucherul de cumparaturi?
Voucherele se elibereaza doar in baza cartii de identitate a titularului de card si numai la Biroul de Informatii din magazinul Praktiker preferat. Voucherul il poti solicita oricand, dupa ce cumparaturile tale au depasit valoarea de 3.000 lei.
 
Valoarea voucherului se calculeaza fiind 5% din “achizitii voucher” inscrisa pe ultimul bon fiscal si nu din “achizitii nete”.
 
De exemplu:
 
Achizitii nete 3.567,39 lei
Achizitii voucher 2.549,90 lei
Valoarea voucherului reprezinta 5% din 2.549,90 lei, adica 127,49 lei.
 
Atentie! Voucherele au termen de valabilitate. Dupa termenul inscris pe voucher, acesta devine nul, fara valoare.