Livrarea produselor

Transport

Livrarea cumparaturilor la cererea clientilor. Acest serviciu este gratuit pentru cumparaturile ce depasesc 1.000 Ron. Serviciul este disponibil in orasele de mai jos, in limita a 30 de km dus-intors (15 km de la magazin).


Magazinele din Bucuresti (Voluntari, Vitan si Militari) ofera serviciul de transport gratuit pentru cumparaturi care depasesc 1.500 Ron si pentru distante de maxim 30 de km dus-intors (15 km de la magazin).

Magazinele Buzau si Targoviste ofera serviciul de transport gratuit pentru cumparaturi care depasesc 1.000 Ron si pentru distante de maxim 20 km dus-intors (10 km de la magazin).

Magazinele din Iasi si din Cluj-Napoca ofera transport gratuit pentru achizitii de peste 1.000 Ron, in limita a 30 de km dus-intors (15 km de la magazin). Nu se ofera transport gratuit pentru articole care necesita la descarcare camion cu macara.

Magazinul din Deva ofera transport gratuit pentru achizitii de peste 1.000 Ron, in limita a 30 de km dus-intors (15 km de la magazin). Transportul in orasele Hunedoara si Simeria este oferit gratuit de catre magazinul din Deva.

Magazinele Praktiker care ofera serviciul de transport: