Cumpara online

0 item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Contul meu

021.204.34.34 / 0374.666.800

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confidentialitate

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. S.C. Praktiker Romania S.A. este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 6054.

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Praktiker Romania are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

1.3. Praktiker Romania poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza si cumpara de pe acest site, actiuni care implica acceptarea practicilor cuprinse in prezenta Politica de Confidentialitate, in scopul imbunatatirii continue a experientei de vizitare/ cumparare a utilizatorilor nostri pe site-ul www.praktiker.ro (informari asupra statusului contului si al comenzilor, evaluarea serviciilor noastre si a produselor achizitionate de la Praktiker Romania, studii si cercetari de piata, etc), precum si a comunicarii diverselor promotii, activitati de marketing si servicii disponibile clientului Praktiker Romania.

1.4. Praktiker Romania foloseste urmatoarele resurse pentru colectarea  datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si clientilor site-ului www.praktiker.ro:

-          Formularul de creare/ actualizare cont disponibil la adresa www.praktiker.ro/...

-          Inregistrarea unei comenzi online pe site-ul Praktiker Romania

-          Formularul de abonare la newsletter-ul Praktiker Romania disponibil la adresa https://www.praktiker.ro/abonare-newsletter/

-          Formularul de contact disponibil la adresa https://www.praktiker.ro/formular-contact/

-          Participarea la diverse actiuni de marketing (tombole si concursuri, formulare de evaluare a satisfactiei utilizator/ clientilor, etc.) organizate pe site-ul www.praktiker.ro si in magazinele noastre

-          Alte formulare de solicitare date sau abonare disponibile pe site si in magazine

1.5. Completand datele in oricare din sursele specificate anterior, utilizatorul/ clientul accepta includerea datelor sale personale in baza de date a Praktiker Romania si isi da acordul expres si neechivoc ca toate acestea sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Praktiker Romania, afiliatii si colaboratorii sai (parteneri logistici – firme de curierat, servicii de plata si bancare, etc – si de marketing – agentii media, furnizori telemarketing, sms-uri, etc ., care furnizeaza servicii in numele nostru sau cu care colaboram in oferirea unui anumit serviciu, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare) in scopul desfasurarii, dar fara a se limita, la activitatile descrise la punctul 1.3. De asemenea, acest tip de informatii pot fi furnizate, doar la cererea ferma si expres formulata, institutiilor statului si organelor legislative in baza si in limitele prevederilor legale.

1.6. Pentru acces la informatii in afara celor cu caracter public oferite de site-ul www.praktiker.ro, utilizatorul/ clientul se obliga sa: (1) furnizeze date adevarate, exacte si complete despre persoana sa, asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare, si (2) sa mentina si innoiasca, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca clientul va furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, Praktiker Romania are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul deschis si poate refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.      

1.7. Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorul/ clientul beneficieaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora; pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul/ clientul va adresa o cerere scrisa, datata si semnata in atentia Departamentului de Marketing al Praktiker Romania S.A., Splaiul Independentei, nr. 319 L si M, Cladirea Bruxelles, Etaj 1, Bucuresti, sector 6.

1.8. Praktiker Romania foloseste newsletter-ul periodic pentru a le oferi acces utilizatorilor si clientilor sai la promotii, servicii noi, cupoane cadou sau alte mesaje cu caracter informational sau de felicitare, inclusiv sondaje de opinie. Utilizatorii au posibilitatea de a renunta la primirea newsletterului periodic prin dezabonare, optiune disponibila (prin bifare) in fiecare dintre newsletterele Praktiker Romania.

 

2. Politica de utilizare cookie-uri

2.1. Pentru a ne asigura ca utilizatorul/ clientul  primeste informatie relevanta, conform preferintelor si comportamentului sau de navigare, site-ul Praktiker Romania foloseste cookies.

Cookies sunt mici fisiere de date (formate din litere si numere) stocate in computerul, telefonul mobil sau alte dispozitive cu acces la Internet ale utilizatorului care permit identificarea acestuia ca vizitator anterior al site-ului, ajutandu-ne sa personalizam experienta sa pe site-ul nostru.

Cookie-ul se instaleaza prin intermediul solicitarii trimise de un server web catre browser-ul folosit de utilizator/ client ( Internet Explorer, Chrome, Mozilla, Opera, etc.), fara a interveni (prin virusi sau alte programe software) sau accesa informatii de pe unitatea hard disk a utilizatorului/ clientului.

Praktiker Romania poate dispune folosirea de cookie-uri per sesiune (raman instalate in terminalul utilizatorului/ clientului pana la finalizarea sesiunii sau inchiderea browser-ului web) sau fixe (sunt stocate pe o perioada nedeterminata sau pana la stergerea manuala a acestora de catre utilizator).

2.2. Cookie-urile sunt folosite de catre Praktiker Romania si partenerii sai (agentii de marketing si publicitate) in scopul evaluarii performantelor site-ului www.praktiker.ro si analizarii agregate, anonime, a modului in care sunt utilizate paginile site-ului nostru.

2.2. La anumite intervale de timp, Praktiker Romania si partenerii sai pot folosi web beacon. Acestea permit obtinerea de informatii precum adresa IP a computerului care a descarcat pagina unde apare web beacon-ul, URL-ul paginii pe care apare, intervalul de timp in care a fost vizualizata pagina care contine web beacon, tipul de browser folosit pentru a vizualiza pagina si informatiile din cookie setate de catre noi si partenerii nostri.

2.4. Prin intermediul tehnologiei cookie-urilor si a web beacon-urilor, informatiile obtinute si impartasite sunt anonime si nu pot fi identificabile personal. Nu contin numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a utilizatorului, toate informatiile colectate fiind criptate pentru a nu permite accesarea lor de catre persoane neautorizate.

2.5. Instalarea cookie-urilor poate fi restrictionata de catre utilizator/ client la nivelul setarilor browser-ului de internet folosit, cu riscul afectarii unora dintre functionalitatile existente in paginite site-ului www.praktiker.ro.

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii. Aflati mai multe aici.
x