Cumpara online

0 item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Contul meu

021.204.34.34 / 0374.666.800

Product was successfully added to your shopping cart.

Cel mai cunoscut compresor este cel de la vulcanizare, insa un astfel de echipament poate fi folosit si pentru a vopsi, obtinand un randament de lucru foarte bun, sau pentru diverse echipamente pneumatice. Alegerea unui compresor cu aer comprimat trebuie sa tina cont de aplicatia pentru care il cumperi. Pentru umflarea unor anvelope sau activitati de vopsitorie in propriul atelier, poti alege unul din modelele ieftine de compresor cu ulei, cu un volum rezervor de maxim 100-150l si o presiune de 6-8 bari. Pentru activitati profesionale iti recomandam compresoare aer de putere mare ce genereaza o inalta presiune si au rezervoare mai mari pentru a asigura un regim de lucru continuu. Majoritatea modelelor noastre asigura mobilitate prin sistem de roti.

Te invitam sa descoperi produsele noastre din aceasta categorie. Ai la dispozitie o gama variata de oferte pentru produse de calitate la preturi avantajoase. Ai nevoie de suportul nostru pentru a alege un model potrivit? Contacteaza-ne telefonic sau prin intermediul formularului din pagina de contact.

Compresoare aer

Seteaza crescator

9 Articol(e)

Seteaza crescator

9 Articol(e)

Bun venit in categoria Compresoare aer. Atat online, cat si in cele 19 magazine poti gasi acum o gama variata de articole reduse cu pana la 50%. Descopera peste 9 de produse din categoria Compresoare aer cu preturi incepand de la 27.99 Lei si alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale. Daca ai nevoie de consultanta personalizata, iti stam la dispozitie pentru toate produsele din categoria Compresoare aer.